review : pemenang 1st giveaway by Mailey Jayley

01:49

Assalamulaikum :) bonjour :D haa hari ni aku nak review blog lagi :) hehehe ni untuk pemenang blog Mailey Jayley :D so tahniah ye parapara pemenang hihikk xx aku tak sempat join pun dah keluar dah result pemenang k. takpa la ._. so let's start :D




haa ni blog seorang girl agaknya xD yela header nye girl kan. tapi blog ni untuk contest je. tengok link blog pun dah tahu. so,header nya kecik je :3 lahaii tak cun la hehehe even blog untuk contest je, atur jugak la eh :) sian blog ni. tapi memag kemas la :D sejuk je mata neta memandang eh -,-  tuan blog ni pun aku tak tahu sebab takda information pasal dia :D atleast letak cbox la eh kakak ke adik ke tak tahu -.- abg memang tak le :p klik SINI kalau nak tengok blog dia eh :)) 
okay next,


ni blog Nur Hanim :) hehe tengok header pun dah tahu nama dia okay :D header cantik je kemassss. PMR's candidates eh ? hahaha good luck ye ! ehh ? -.- blog ni sungguh kemas. takda semak samun. sidebar pun okay je. font ? okay jugak lahaii semua okay. Hanim ni rajin jugak tau join segmen, ga etc :D sekarang ni pun dia ada buat satu segmen :D segmen bloglist Februari eh ? korangjoin la :) mana tahu dpt masok bloglist Hanim kan ? :D jenguk SINI
next next 


okay ni DKDE BLOG :D rasanya nama owner dia Eyma kut xD hahaha sukahati je aku kan mentang2 nama link blog Eymasushoppe hahaha. okay blog ni colour pink ! :D wee kita sama *high five* blog ni loading nya pun okay tak lama sangat :D senang cakap, memang laju la :Phehe blog ni ada shop so korfang nak shopping online pergi la kat DKDE SHOP ni eh xD sukahati aku je kasi nama shop tu kan -,- sidebar, font, semua okay :) blogger ni kpopper okay :D tengok je la kat sidebar tu xD okayokay jenguk DKDE BLOG kat SINI
Lastly,


okay ni blog kak Syasya waseh kak okay sebab link dia ada nombor 95 so mestila dia ni 18tahun kan kan ? haaa :D permulaan yg baik -.- okay header blog ni okay je tapi haa sorry ye. background tu mcm ada something wrong je --' hehe maybe sebab banyak sangat glitter kut ._. hihihi guna la background yg tak berkelip kelip sangat eh. tapi memang cantik la background tu just tak sesuai hehe sorry xx font okay. loading blog laju, sidebar pun kemas :) Klik SINI

okay enough -.- nak pergi mandi. haa baru balik sekolah tau terus bukak laptop weww nasib baik bapak aku dtg hari ni takda la winners tunggu nak direview ye hahaha sorry kalau benda yg direview tu menyakitkan hati korang -.- nama pun review kan hihik okay then goodbye fellasssss xx

You Might Also Like

3 comments

Subscribe