bengkel penulisan 2013

05:35




bonjour ! heee aa sudahhh :3 sihat tak sihat tak sihat tak ? -.- okay aaaa speechless ni. lack of ideas ni bro woaaaa ;O okay so tajuk kita pada hari ini ialah, yesss Bengkel Penulisan 2013 :) haaaa sapa penah pegi bengkel penulisan ni ? ada tak ? raise your hand baby haaa takpayah nak raise sangat.
okay kan aku ada beritahu kat entri lepas yg aku tak exam sebab nak pergi Mukah kan kan ? haa nak pergi Bengkel Penulisan ni la. tak duduk exam BM dgn PAI la aku -,- sampai tadi aku mimpi yg aku dah susuk exam pai and aku dapat 90 markah okay hahahahahahhhahahahah Ya Allah apa punya mimpi la xD terang lagi bersuluh aku tak akan dapat markah mcm tu huahua belajar pun tak. kalau dapat, memang Alhamdulillah la :3
okay soo bengkel tu ? quite interesting la. sebab ceramah je kan soo memang relek badak la dari pukul 8.30 pagi sampai 3.30 ptg hari Rabu tu tap kitaorang pergi hari selasa :) sebab dari Belawai ke Mukah take about 3hours la -.- memang cramp la badan duduk dalam kereta dah la aku ni mabuk darat pulak -,- ambik jalan selamat, aku tidur je sepanjang perjalanan. bangun kejap cek phone, tweet, cek notification soooo lifeless hahahaha. aku tak tahu la nak cerita apa pasal bengkel tu -.- kitaorg buat sajak, rencana etc wahhh aku buat sajak pasal laut tau. kalau nak baca balik sajak yg aku buat haihh gulingguling kut kat lantai pusat sumber tu. dah la bahasa melayu aku broken gila xD
oh yess lupa pulak. yg ikut bengkel tu 4 orang je. aku, Rebecca, Fahziera or i called her Graa and Radiana :3 weee diaorang ni awesome gila xD lagilagi la Dena Ya Allah memang keje kami kat hotel nak gelakkan org je la. ahhahaha dosa tu dosa. aaaa kami tinggal kat hotel. Royal-Inn alah hotel biasa je takda bintang tapi selesa la :3 tambah pulak dgn kekawan kan. dah la cikgu pengiring pun best gila kotttt. Cikgu Adilla yg manis hahahah nak tengok gambar kitaorang tak ? tak nak ? tak payah :p main jaoh jaoh hahhhaa













soo, amacam ? manis tak Cikgu Adilla ? heeee suka dia tau.dah la dia salu beli makanan. aku ni pun suka makan memang AUMMMM makan je la. kerja kami kat mukah pun nak makan je sampai berat aku naik 3kg how blessss -,- dena pulaknaik 2kg xD hauhua. so okay ni pun dah cukup :D boring pulak tengok  gambar aku nanti kan xD hhahaha okay byebye

You Might Also Like

9 comments

Subscribe