farewell 2012 , bonjour 2013 ! :)

05:05


Assalamualaikum ! :) Bonjour fellas ! :D sava ? cool ? Alhamdulillah :') ejam celik pejam celik dah 2013 eh actually masih 2012 aku pakai jam Australia :p harhar yeletew patut dibuang negara ni ohh no please dont xD such a worst mukadimah -,- harhar okay ignore just for fun :3 hihikkhik *gelak gedik*
ehh aku pun tak tahu nak cakap apa -.-' time fades too fast yess. 2012 means a lot to me :D a few hours till 2013 omg memang tak sangka kan ? dah tu form 4 dah *sigh* abg aku cakap form 4 la tahun paling banyak student BERHONEY MOON yess BERBULAN MADU in bm. form 4 akan ada banyk benda yg boleh buat leka. so prepare yourself omg i'm not ready for it -.- InsyaAllah I can :') tapi aku rasa form 4 will be the best year harhar aku pun tak tahu kenapa. hahah tengok la kau Myrah dah tengah tahun nanti, 'best year' kau tuu puii buang dalam sampah -.-' i hope not
azam ? mm -.- aku memang takda azam. setiap tahun memang takda ahhaha kira aku ni azamless la aku tak tahu pun apa tu azam k hahaha whattt ? -.- embarassing xD k takpa. aku nak sangatsangat jadi pelajar cemerlang :3 hihihi Amin harapharap tahun ni dapat :) 8A je tapi aku tak cemerlang pun *sigh* and aku nak sangatsangatsangat dapat follow back dari LOUIS TOMLINSON on twiiter -.-' 1/5 at least :') Liam ke Haz ke Zayn ke, Niall ke aku tak kesah asalkan one direction's member :D eh azam ke tu ? hahahahaha lol
okay stop then dah panjang sangat ni -.- boring pulak readers aku nanti ehh ada ke ? hihihi ok byebye Happy New Year fellas ! :)) May Allah lighten up our way and lead us to happiness, success, and peace. thanks Mr Brakson ;) 

You Might Also Like

13 comments

Subscribe